Ett litet vittnesbörd

Under hösten 2013 arrangerade Metal Sanctuary en turné tillsammans med Simon Ådahl & Big Bang Band samt Messenger. Vi fick sedan höra följande vittnesbörd berättat av Simon Ådahl:

”När vi var i Sundsvall med Metal Sanctuary fick Örjan (Örjan Armgren, web.red. anm.) och jag be för två män i foajén. Deras liv förändrades under den veckan. För några veckor sedan döptes de båda.
En av männen har börjat höra Guds röst och för några dagar sedan vittnade han för en vilt främmande kvinna. Hon blev frälst- och hela hennes livstrauma löstes. Hon har nu fått se sitt barnbarn för första gången och dessutom löstes fiendskapen mellan henne och hennes son. Alla som känner kvinnan ifråga vittnar om att hon fått livet tillbaka!!! Inte så dumt med rockturné va?”

Fantastiskt vittnesbörd. Det ska understrykas att det här skrivs inte för att vi inom Metal Sanctuary på något sätt vill skryta eller framhäva oss själva. Det ska också understrykas att det inte på något sätt har blivit någon person frälst genom Metal Sanctuary eller Simon Ådahl. Frälsningen kommer enbart genom Jesus Kristus och hans död på korset då han tog alla våra synder på sej och gav oss evigt liv istället.

Det här vittnesbördet ska istället ses som en uppmuntran till var och en att fortsätta med den uppmaning Jesus gav oss och sprida evangelium till alla människor. Lyssna in vad Gud vill använda dej till i din vardag och du kommer att få vara med om liknande saker som det som hände i Sundsvall.

Guds välsignelse!

No Comments

Kommentera